Електроника и електротехника

Една от индустриите с най-голяма наситеност на производствената дейност с индустриална роботизация и автоматизация е електрониката и електротехническата индустрия. Това се дължи на факта, че голяма част от процесите са силно стандартизирани и се характеризират с висока повторяемост и еднотипност, а отделните продукти се произвеждат в много големи серии.
Автоматизирани решения при производството на електронни и електротехнически детайли, компоненти и продукти могат да бъдат внедрени на всеки етап от технологичния процес. Независимо дали става въпрос за манипулиране и сглобяване на детайли, взимане, поставяне, сортиране, високопрецизно струговане, фрезоване или повърхностна обработка на метали, автоматизирането и роботизирането на различните операции гарантира постигане на ниски производствени разходи, кратки цикли на обработка и максимална производителност при постоянно високо ниво на качество. Същевременно това е съчетано с изключително надеждност и гъвкавост, позволяващи динамична реакция на пазарните тенденции и изисквания.
В модерното и високотехнологично производство голяма добавена стойност се генерира и от автоматизирането на края на производствената линия, и по-специално на процесите по опаковане, етикетиране, пакетиране и палетизиране. Ползите за бизнеса се изразяват в значително намаляване на разходите, повишаване на производителността, подобряване на условията на труд чрез елиминиране на изморителната ръчната работа.
Индустриалните роботи, използвани в електрониката и електротехническата промишленост, използват най-съвременно оборудване за изпълнение на производствени задачи и задачи по контрол на качеството – интелигентни технологии за визуално разпознаване, сензорни системи, приложения за чиста среда и др. Това осигурява максимално високо ниво на прецизност и минимизиране на производствения брак, водещи до изключително качество на произведената продукция.


Със своя висококвалифициран екип и реномирани партньори – производители на индустриални роботи и оборудване за автоматизация, „Фючър Роботикс“ може да ви предложи най-доброто решение за оптимизиране на технологичните процеси в производството на електронни и електротехнически изделия.

Индустриален робот извършва високопрецизно запояване

Високоскоростен качествен контрол на платка от индустриален робот

Автоматизирано производство на електрически кабели

Започнете с роботизацията на Вашето производство още днес!

Моля, въведете вашето име
Моля, въведете телефонния си номер
Моля, въведете своя имейл адрес Пощенският адрес не е валиден
Моля, въведете съобщението си

Future Robotics

„Фючър Роботикс“ е с основен предмет на дейност доставка, програмиране, инсталиране и поддръжка на индустриални роботи. Фирмата предлага както готови решения за автоматизация и роботизация на производствени процеси, така и разработване на специфични предложения, съобразени с конкретния технологичен процес. Квалифицираният екип на компанията и партньорството с доказани световни производители на индустриални роботи са гаранция за качеството и ефективността на предлаганите от „Фючър Роботикс“ решения.

©2021 Future Robotics. All Rights Reserved.

Search