Хранително-вкусова промишленост

Хранително-вкусовата промишленост е отрасъл, в който следването на актуалните тенденции в автоматизирането на различните производствени процеси е от изключително важност. Бързото, качествено и оптимално прецизно изпълнение на операциите задепалетизиране, взимане, поставяне, сортиране,опаковане, етикетиране, пакетиране и палетизиране може да се превърне в решаващо конкурентно предимство. Индустриалните роботи са отлично решение за автоматизация на производството на храни и напитки, осигурявайки интелигентно и прецизно изпълнение на задачите на всеки етап от технологичния цикъл.

Роботизацията на хранително-вкусовата промишленост подобрява значително производителността на производствените предприятия, съкращавайки времената за манипулиране със суровините, материалите и крайните продукти. Специализирани роботи за храни и чисти помещения, снабдени с грес за хранително-вкусовата промишленост и специални покрития извършват първичната обработка на храни, а благодарение на водоустойчивостта си те се почистват лесно и предлагат нива на защита съгласно всички съвременни стандарти. Понижават се разходите за труд, подобрява се работната среда чрез редуцирането на тежката и монотонна ръчна работа, осигурява се постоянно ниво на качество, увеличава се конкурентоспособността, постига се предвидимост и прогнозируемост на финансовите резултати. Нови технологии като визуално разпознаване и сензорни системи позволяват автоматизиране и заместване на човешкия фактор в практически всички специфични производства на храни и напитки.

Чрез партньорството си с водещи световни производители на индустриални роботи като KUKA, Fanuc, Denso, Hyundai, Daihen и др. „Фючър Роботикс“ е в състояние да Ви предостави интелигентни и достъпни решения за автоматизиране на Вашия бизнес в хранително-вкусовата промишленост независимо от неговия размер и специфика. От началото на поточната линия, през всички операции за обработка, взимане, манипулиране до самия край на производствената веригароботизирането на производството на храни и напитки, проектирано от „Фючър Роботикс“,осигурява финансово ефективни решения, съобразени изцяло със стандартите за храни и хигиенните норми.

Независимо дали става въпрос за пресни или замразени плодове и зеленчуци, месопреработка, производство на млечни изделия, зърнопреработка, хлебна и сладкарска промишленост, производство на консерви, производство на вино, алкохолни и безалкохолни напитки, пивоварна промишленост или производство на тютюневи изделия използването на индустриални роботие перфектното решение за операциите по депалетизиране, взимане, поставяне, сортиране,опаковане, етикетиране, пакетиране и палетизиране на хранителни продукти, суровини и напитки.

Видео:
Индустриални роботи в обработката на плодове и зеленчуци:

Индустриални роботи в месопреработвателната промишленост:

Индустриални роботи в производството на млечни изделия:

Индустриални роботи в производството на безалкохолни напитки:

Индустриални роботи в хлебната и сладкарска промишленост:

Започнете с роботизацията на Вашето производство още днес!

Моля, въведете вашето име
Моля, въведете телефонния си номер
Моля, въведете своя имейл адрес Пощенският адрес не е валиден
Моля, въведете съобщението си

Future Robotics

„Фючър Роботикс“ е с основен предмет на дейност доставка, програмиране, инсталиране и поддръжка на индустриални роботи. Фирмата предлага както готови решения за автоматизация и роботизация на производствени процеси, така и разработване на специфични предложения, съобразени с конкретния технологичен процес. Квалифицираният екип на компанията и партньорството с доказани световни производители на индустриални роботи са гаранция за качеството и ефективността на предлаганите от „Фючър Роботикс“ решения.

©2021 Future Robotics. All Rights Reserved.

Search