Производство на продукти от пластмаса, стъкло и каучук

За огромна част от произвежданите продукти за потребителски и индустриални нужди като основна суровина се използват пластмаса, стъкло и каучук. Много широко е разнообразието от изделия, които се предлагат от този тип производствени компании на вътрешния и външен пазар, но технологичните процеси и операции могат да бъдат сведени до няколко основни групи. Това позволява въвеждането на автоматизирани и роботизирани решения за тяхното изпълнение, което да гарантира високо качество, максимална производителност, понижаване на зависимостта от работната сила и същевременно значително подобряване на условията на труд.
Използването на индустриални роботи все повече навлиза в:
1)    Производството на пластмасови потребителски и индустриални изделия: каси за съхранение и транспортиране на продукти за селското стопанство, за хляб, за бутилки, за живи животни, кофи, кутии за еднократна употреба, стелажи, куфари за инструменти, рекламни изделия и други без значение дали изходният материал е висококачествен полипропилен, полиетилен, PS или ABS;
2)    Производството на продукти от стъкло: техническо стъкло, осветителни тела, автомобилни стъкла, огледала, подаръчни изделия, чаши, чинии и др.;
3)    Производството на изделия от каучук: автомобилни гуми, транспортни ленти, маркучи, ремъци, и др.


В зависимост от конкретното производство и специфичните технологични операции в него, могат да се внедрят различни решения за роботизация и автоматизация. „Фючър Роботикс“ е с дългогодишен опит в системната интеграция на индустриални роботи и може да Ви предложи най-доброто технологично решение съгласни релевантните световни стандарти.

Използване на индустриални роботи при работа със стъкло

Използване на индустриални роботи за производството на пластмасови тръби

Използване на индустриални роботи при производството на автомобилни гуми

Започнете с роботизацията на Вашето производство още днес!

Моля, въведете вашето име
Моля, въведете телефонния си номер
Моля, въведете своя имейл адрес Пощенският адрес не е валиден
Моля, въведете съобщението си

Future Robotics

„Фючър Роботикс“ е с основен предмет на дейност доставка, програмиране, инсталиране и поддръжка на индустриални роботи. Фирмата предлага както готови решения за автоматизация и роботизация на производствени процеси, така и разработване на специфични предложения, съобразени с конкретния технологичен процес. Квалифицираният екип на компанията и партньорството с доказани световни производители на индустриални роботи са гаранция за качеството и ефективността на предлаганите от „Фючър Роботикс“ решения.

©2021 Future Robotics. All Rights Reserved.

Search