Фармацевтична и козметична индустрия

Фармацевтичната и козметичната индустрия са икономически сектори, в които се наблюдава изключително бърз ръст на индустриалната роботизация през последните години. За периода 2016-2020г. се очаква инсталираните индустриални роботи в този тип производства да се увеличат с повече от 20%. Благодарение на предимства като увеличаването на производителността и намаляването на инцидентите при работа, индустриалните роботи постепенно заменят човешката работна сила и увеличават конкурентоспособността на производителите на фармацевтични и козметични продукти.
Основните технологични операции, които могат да се роботизират във фармацевтичната и козметична индустрия са сортиране, вземане и поставяне, пакетиране и палетизиране. За различните приложения се използват разнообразни видове индустриални роботи като SCARA роботи, съчленени роботи, цилиндрични роботи и др. Роботизираните решения могат да се използват както в производствените дейности, така и в управлението на фармацевтични и козметични складове и търговски обекти, минимизирайки времето за обработка на всеки продукт и риска от грешки при неговото експедиране към клиента.


Индустриалните роботи, които се използват във фармацевтичната и козметичната индустрия са специално създадени за работа в чиста среда. Отговарят на всички изисквания и стандарти за предотвратяване на замърсяване на активни компоненти, суровини и/или продукти.
Предвид високотехнологичния характер на фармацевтичните и козметични производства внедряването на индустриални роботи в тях следва да бъде извършено професионално и без компромиси с избора на подходящо оборудване. Екипът на „Фючър Роботикс“ е готов да ви предложи най-подходящите решения за спецификата на вашето производство и да ви гарантира качествена системна интеграция без значение от мащаба на производствената дейност.

Автоматизирано решение за управление на фармацевтични и болнични складове за лекарства

Специализиран робот за фармацевтичната индустрия

SCARA роботи за фармацевтичната и козметична индустрия

Започнете с роботизацията на Вашето производство още днес!

Моля, въведете вашето име
Моля, въведете телефонния си номер
Моля, въведете своя имейл адрес Пощенският адрес не е валиден
Моля, въведете съобщението си

Future Robotics

„Фючър Роботикс“ е с основен предмет на дейност доставка, програмиране, инсталиране и поддръжка на индустриални роботи. Фирмата предлага както готови решения за автоматизация и роботизация на производствени процеси, така и разработване на специфични предложения, съобразени с конкретния технологичен процес. Квалифицираният екип на компанията и партньорството с доказани световни производители на индустриални роботи са гаранция за качеството и ефективността на предлаганите от „Фючър Роботикс“ решения.

©2021 Future Robotics. All Rights Reserved.

Search